top of page

Maret Kosola

Olen Maret Kosola psykoterapeutti, perhe- ja pariterapeutti, uusperheneuvoja, ryhmänohjaaja,

muistihoitaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Terapia PePa on toiminimeni, jonka omat sivut löytyvät osoitteesta www.terapiapepa.fi

Valmistuin 2014 perhepsykoterapeutiksi Helsingin Yliopiston ja Dialogicin koulutuksesta. 2015 pariterapeutiksi, siitä sitten Uusperheneuvoja koulutukseen. Helsinki Mission Senioripysäkki-koulutus 2016 ja Muistihoitajakoulutus päättyi samana vuonna.

Lähes vuosittain olen osallistunut psykoterapeuttien täydennyskoulutuksiin. Trauma-, mentalisaatio-, kiintymyssuhde-, tunnekeskeinen ja psykofyysinen

terapiakoulutus ovat olleet kiinnostukseni kohteina.

Kuulun sekä Suomen että Varsinais-Suomen perhe- ja pariterapiayhdistyksiin. Sydäntä lähellä ovat myös Lastensuojelujärjestöt, Muistiliitto, Mentalisaatioyhdistys ja Suomen Punainen Risti.

Olen kohta lähes 42v työskennellyt varhaiskasvatuksessa ja kaikki sen muodot ovat tulleet

tutuiksi. Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja perheet, perheiden muuttuvat tilanteet, erot, sairaudet ja elämänmuutokset työssäni pääosassa.

Olen perhe- ja pariterapiassa Kelan palveluntuottajana ja yksilöterapiaa teen myös ns. yksityisesti. Kelasta perhe- ja pariterapiaa haetaan lääkärin B-lausunnolla vuodeksi kerrallaan.

 

Vastaanotot minulla Turussa Perhetalo Heidekenillä ja Marttilassa Terapiatalo Tempossa. Teen myös kotikäyntejä ja etätapaamisia videon välityksellä.

Mottoni on Vauvasta Vaariin. Onpa ongelma, pulma, murhe tai huoli minkä kokoinen tahansa useasti ulkopuolisen kanssa jakaminen, pohdinta auttaa löytämään väyliä eteenpäin ja elämään niiden ongelmien kanssa, joihin emme voi vaikuttaa.

 

Voimavarojen löytäminen hankalassakin tilanteessa on joskus vaikeaa ja silloin lyhytkin terapia- tai

ohjausjakso voi auttaa.

IMG_0582 Maret kasvokuva.jpg
Toiminta-alue

Varsinais-Suomi

 
Ota yhteyttä

Puh. 044 987 6565

meretkos@gmail.com

www.terapiapepa.fi

bottom of page