Janitta Vigren

Moikka!

 

Olen Janitta. Asun Loimaalla mieheni ja kolmen lapsemme kanssa. Valmistuin toimintaterapeutiksi vuonna 2017 Turun ammattikorkeakoulusta. Tämän jälkeen olen ollut toimintaterapeuttina yksityisessä hoivapalveluyrityksessä, jossa työni koostuu pääasiassa veteraanikuntoutuksesta. Olen työskennellyt toimintaterapeuttina myös Loimaan kaupungilla, jossa työhöni kuului sekä akuuteilla kuntoutusosastoilla että avopuolella toimiminen. Avopuolen työ oli suurimmaksi osaksi lasten toimintaterapia-arviointeja sekä lyhyiden terapiajaksojen toteutusta. Olen myös työskennellyt päiväkotiryhmässä opettajana.

 

Aiemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja (lasten ja nuorten hoito ja kasvatus -koulutusohjelma). Olen työskennellyt pitkään eri-ikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Lisäksi olen tehnyt lähihoitajan ja ohjaajan töitä kehitysvammaisten lasten ja aikuisten sekä muistisairaiden parissa.

 

Olen vuodesta 2018 asti toiminut kevytyrittäjänä tarjoten vyöhyketerapeuttista vauva- ja taaperohierontaa ja vauvahierontakursseja vanhemmille. Yksityiseksi ammatinharjoittajaksi siirryin perhevapaani aikana syksyllä 2020 ja aloitan työt tammikuussa 2021. Työskentelen kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa. Työskentelyalueeni ulottuu sekä Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen että Satakunnan alueille (Loimaa lähialueineen). 

 

Toimintaterapeuttina pidän tärkeänä pysyä mukana alan kehityksessä. Haluan oppia uutta ja kouluttautua lisää. Vahvuuksiani terapeuttina ovat kyky huomioida asiakas omana yksilönään ja luovuus terapiaa toteuttaessani.

Olen innostunut työstäni ja haluan sen välittyvän myös asiakkailleni. 

 

Pitkät koulutukset:

Toimintaterapeutti, Turun ammattikorkeakoulu

Lähihoitaja, Loimaan ammatti-instituutti

 

Lyhyet koulutukset:

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan koulutus

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan lisäkoulutus

Sijais- ja tukiperheille tarkoitettu Pride-valmennus

Tukihenkilökurssi

muokattu[12705].jpg
Toiminta-alue

Loimaa, Marttila, Salo, Turku, Raisio, Lieto, Aura, Pöytyä, Oripää, Koski, Somero, Forssa, Jokioinen, Ypäjä, Humppila, Huittinen, Säkylä

Ota yhteyttä

puh. 044 9706008

Janitta.Vigren@terapiatalotempo.fi