Sari Kunttila

Hei,

 

Olen Sari ja valmistuin toimintaterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt Loimaan ja Turun kaupungilla toimintaterapeuttina. Loimaalla työn painopiste oli lasten toimintaterapiatarpeen arviointi, lyhyiden terapiajaksojen toteutus sekä sidosryhmien ohjaus. Turussa asiakas- ja potilas kohderyhmänä olivat muistisairaat ja heidän läheiset. Työhöni kuului toimintakyvynarviointi asiakkaan omassa toimintaympäristössä sekä läheisten ohjaaminen.

 

Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja. Lähihoitajana olen työskennellyt pitkään mm. lastensuojelun sijaishuollon yksiköissä sekä muistisairaiden hoitajana. Yksityiseksi ammatinharjoittajaksi siirryin elokuussa 2019. 

Toimintaterapeuttina haluan kehittyä ja löytää terapiassa jokaiselle asiakkaalle häntä kiinnostavat mielenkiinnon kohteen ja toimintakykyä parantavat toimintamallit.

Vahvuuteni terapeuttina on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja kuntouttava ratkaisukeskeinen työskentelytapa.

Opiskelen tällä hetkellä Turun kesäyliopistolla ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Koulutus on 30 op ja päätyy 11/2019.

 

Vapaa-ajalla harrastuksiani ovat koiran kanssa mm. rallytoko ja pitkät metsälenkit. Harrastan lisäksi joogaa ja talvisin tykkään käydä avannossa uimassa.

 

Pitkät koulutukset:

 

· Toimintaterapeutti Turun ammattikorkeakoulu

· Lähihoitaja Turun ammatti-instituutti

· Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

75066-24_edited.jpg
Toiminta-alue

Marttila, Salo, Somero, Turku,

Kaarina, Lieto, Koski, Loimaa,

Vehmaa, Raisio, Paimio ja Sauvo

Ota yhteyttä

puh. 0405021971

Sari.Kunttila@terapiatalotempo.fi