TERAPEUTIT

Minna Saari

 

Moi, olen Minna Saari ja asustelen Marttilassa mieheni sekä kahden kouluikäisen pojan kanssa. Vapaa-aikaani vietän perheeni sekä kahden kissaveljeksen kanssa maalla. Touhuan mielelläni puutarhassa suunnitellen uusia kukkaistutuksia ja monipuolinen liikunta sekä musiikki ovat lähellä sydäntäni.

 


Niina Saarinen

 

Hei, olen Niina Saarinen ja olen asunut Turussa kymmenisen vuotta. Olen kotoisin pienestä Kankaanpään kaupungista ja tämän vuoksi koen tärkeäksi erilaisten palvelujen turvaamisen pienillä paikkakunnilla. Tässä yksi syy miksi innostuin kovin toimintaterapeutin työn tekemisestä Marttilassa.

Janne Toivonen

 

Moikka, Olen Janne ja asun Paattisilla yhdessä vaimoni, kolmen lapsen sekä mäyräkoira Simban kanssa.

Valmistuin toimintaterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Valmistumisen jälkeen ehdin työskennellä hetken aikaa päihde ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissa sekä Uudenkaupungin terveyskeskuksessa, jossa työn painopiste oli lasten toimintaterapiatarpeen arviointi ja lyhyiden terapiajaksojen toteutus.

Sari Kunttila

Olen Sari ja valmistuin toimintaterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt Loimaan ja Turun kaupungilla toimintaterapeuttina. Loimaalla työn painopiste oli lasten toimintaterapiatarpeen arviointi, lyhyiden terapiajaksojen toteutus sekä sidosryhmien ohjaus. Turussa asiakas- ja potilas kohderyhmänä olivat muistisairaat ja heidän läheiset.

Janitta Vigren

Moikka!

Olen Janitta. Asun Loimaalla mieheni ja kolmen lapsemme kanssa. Valmistuin toimintaterapeutiksi vuonna 2017 Turun ammattikorkeakoulusta. Tämän jälkeen olen ollut toimintaterapeuttina yksityisessä hoivapalveluyrityksessä, jossa työni koostuu pääasiassa veteraanikuntoutuksesta.