top of page

TERAPEUTIT

Minna Saari

 

Moi, olen Minna Saari ja asustelen Marttilassa kahden kouluikäisen pojan kanssa. Vapaa-aikaani vietän perheeni sekä kissan kanssa maalla. Touhuan mielelläni puutarhassa suunnitellen uusia kukkaistutuksia ja monipuolinen liikunta sekä musiikki ovat lähellä sydäntäni.

 


IMG_0812 Minna.jpg
Terhi Elsilä


Heippa! Olen Terhi, alunperin Oulusta lähtöisin, sittemmin kaarinalaistunut kahden pienen tytön tyllerön äiti. Akkuja latailen juoksupoluilla, nautin luonnossa liikkumisesta, hyvästä ruoasta sekä arjen pienistä pirskahduksista! Olen tehnyt myös vapaaehtoistyötä Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:ssä tukihenkilönä sekä kokemusasiantuntijana. 

IMG_0834 Terhi.jpg
Kaisa Karvonen

Moikka!

Olen Kaisa ja muutin Marttilaan kesällä 2021 yhdessä puolisoni ja kahden koiran kanssa. Vapaa-ajallani nautin kotona touhuamisesta niin keittiössä, käsitöiden ja nikkaroinninkin parissa. Pidän myös luonnossa liikkumisesta ja erilaisista peleistä ystävien kanssa

IMG_0758 Kaisa kasvokuva.jpg
Maret Kosola

Hei!

Olen Maret Kosola psykoterapeutti, perhe- ja pariterapeutti, uusperheneuvoja, ryhmänohjaaja,

muistihoitaja sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

IMG_0582 Maret kasvokuva.jpg
Sofia Hieta

Moikka! 

Olen Sofia ja asustelen Turun seudulla avopuolisoni ja kahden koiran kanssa. Vapaa-aikani kuluu koirien kanssa ulkoillen ja läheisten kanssa aikaa viettäen.

IMG_0756 Sofia kasvokuva.jpg
bottom of page