TERAPEUTIT

Minna Saari

 

Moi, olen Minna Saari ja asustelen Marttilassa mieheni sekä kahden kouluikäisen pojan kanssa. Vapaa-aikaani vietän perheeni sekä kahden kissaveljeksen kanssa maalla. Touhuan mielelläni puutarhassa suunnitellen uusia kukkaistutuksia ja monipuolinen liikunta sekä musiikki ovat lähellä sydäntäni.

 


Niina Saarinen

 

Hei, olen Niina Saarinen ja olen asunut Turussa kymmenisen vuotta. Olen kotoisin pienestä Kankaanpään kaupungista ja tämän vuoksi koen tärkeäksi erilaisten palvelujen turvaamisen pienillä paikkakunnilla. Tässä yksi syy miksi innostuin kovin toimintaterapeutin työn tekemisestä Marttilassa.

Janne Toivonen

 

Moikka, Olen Janne ja asun Paattisilla yhdessä vaimoni, kolmen lapsen sekä mäyräkoira Simban kanssa.

Valmistuin toimintaterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Valmistumisen jälkeen ehdin työskennellä hetken aikaa päihde ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissa sekä Uudenkaupungin terveyskeskuksessa, jossa työn painopiste oli lasten toimintaterapiatarpeen arviointi ja lyhyiden terapiajaksojen toteutus.

Sari Kunttila

Olen Sari ja valmistuin toimintaterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt Loimaan ja Turun kaupungilla toimintaterapeuttina. Loimaalla työn painopiste oli lasten toimintaterapiatarpeen arviointi, lyhyiden terapiajaksojen toteutus sekä sidosryhmien ohjaus. Turussa asiakas- ja potilas kohderyhmänä olivat muistisairaat ja heidän läheiset.

75066-28_edited.jpg
75066-26_edited.jpg
Screenshot_20190206-103144_resized_20190
75066-27_edited.jpg
75066-24_edited.jpg
Janitta Vigren

Moikka!

Olen Janitta. Asun Loimaalla mieheni ja kolmen lapsemme kanssa. Valmistuin toimintaterapeutiksi vuonna 2017 Turun ammattikorkeakoulusta. Tämän jälkeen olen ollut toimintaterapeuttina yksityisessä hoivapalveluyrityksessä, jossa työni koostuu pääasiassa veteraanikuntoutuksesta.

muokattu[12705].jpg
Kaisa Karvonen

Moikka!

Olen Kaisa ja muutin Marttilaan kesällä 2021 yhdessä puolisoni ja kahden koiran kanssa. Vapaa-ajallani nautin kotona touhuamisesta niin keittiössä, käsitöiden ja nikkaroinninkin parissa. Pidän myös luonnossa liikkumisesta ja erilaisista peleistä ystävien kanssa

kaisa.jpg
Terhi Elsilä

Heippa!

Olen Terhi, alunperin Oulusta lähtöisin, sittemmin kaarinalaistunut kahden pienen tytön tyllerön äiti. Vapaa- ajalla puuhastelen perheeni ja omakotitalon projektien parissa. Akkuja latailen juoksupoluilla, nautin luonnossa liikkumisesta, hyvästä ruoasta sekä arjen pienistä pirskahduksista!

Elsilä_Terhi_CV_tummempi tausta.jpg