TERAPEUTIT

Minna Saari

 

Moi, olen Minna Saari ja asustelen Marttilassa mieheni sekä kahden kouluikäisen pojan kanssa. Vapaa-aikaani vietän perheeni sekä kahden kissaveljeksen kanssa maalla. Touhuan mielelläni puutarhassa suunnitellen uusia kukkaistutuksia ja monipuolinen liikunta sekä musiikki ovat lähellä sydäntäni.

 


75066-28_edited.jpg
Terhi Elsilä


Heippa! Olen Terhi, alunperin Oulusta lähtöisin, sittemmin kaarinalaistunut kahden pienen tytön tyllerön äiti. Akkuja latailen juoksupoluilla, nautin luonnossa liikkumisesta, hyvästä ruoasta sekä arjen pienistä pirskahduksista! Olen tehnyt myös vapaaehtoistyötä Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:ssä tukihenkilönä sekä kokemusasiantuntijana. 

Elsilä_Terhi_CV_tummempi tausta_edited.jpg
Janne Toivonen

 

Moikka, Olen Janne ja asun Paattisilla yhdessä vaimoni, kolmen lapsen sekä mäyräkoira Simban kanssa.

Valmistuin toimintaterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Valmistumisen jälkeen ehdin työskennellä hetken aikaa päihde ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissa sekä Uudenkaupungin terveyskeskuksessa, jossa työn painopiste oli lasten toimintaterapiatarpeen arviointi ja lyhyiden terapiajaksojen toteutus.

75066-27_edited.jpg
Sari Kunttila

Olen Sari ja valmistuin toimintaterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt Loimaan ja Turun kaupungilla toimintaterapeuttina. Loimaalla työn painopiste oli lasten toimintaterapiatarpeen arviointi, lyhyiden terapiajaksojen toteutus sekä sidosryhmien ohjaus. Turussa asiakas- ja potilas kohderyhmänä olivat muistisairaat ja heidän läheiset.

75066-24_edited.jpg
Janitta Vigren

Moikka!

Olen Janitta. Asun Loimaalla mieheni ja kolmen lapsemme kanssa. Valmistuin toimintaterapeutiksi vuonna 2017 Turun ammattikorkeakoulusta. Tämän jälkeen olen ollut toimintaterapeuttina yksityisessä hoivapalveluyrityksessä, jossa työni koostuu pääasiassa veteraanikuntoutuksesta.

muokattu[12705].jpg
Kaisa Karvonen

Moikka!

Olen Kaisa ja muutin Marttilaan kesällä 2021 yhdessä puolisoni ja kahden koiran kanssa. Vapaa-ajallani nautin kotona touhuamisesta niin keittiössä, käsitöiden ja nikkaroinninkin parissa. Pidän myös luonnossa liikkumisesta ja erilaisista peleistä ystävien kanssa

kaisa.jpg
Maret Kosola

Hei!

Olen Maret Kosola psykoterapeutti, perhe- ja pariterapeutti, uusperheneuvoja, ryhmänohjaaja,

muistihoitaja sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Maret_edited_edited.jpg
Sofia Hieta

Moikka! 

Olen Sofia ja asustelen Turun seudulla avopuolisoni ja kahden koiran kanssa. Vapaa-aikani kuluu koirien kanssa ulkoillen ja läheisten kanssa aikaa viettäen.

IMG_0831.jpg