top of page

Moi!

Olen Maret Kosola.

Olen Maret Kosola psykoterapeutti, perhe- ja pariterapeutti, uusperheneuvoja, ryhmänohjaaja,

muistihoitaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Terapia PePa on toiminimeni, jonka omat sivut löytyvät osoitteesta www.terapiapepa.fi

Maret Kosola.jpg
Pariterapia.jpg

Minusta

Valmistuin 2014 perhepsykoterapeutiksi Helsingin Yliopiston ja Dialogicin koulutuksesta. 2015 pariterapeutiksi, siitä sitten Uusperheneuvoja koulutukseen. Helsinki Mission Senioripysäkki-koulutus 2016 ja Muistihoitajakoulutus päättyi samana vuonna.

Lähes vuosittain olen osallistunut psykoterapeuttien täydennyskoulutuksiin. Trauma-, mentalisaatio-, kiintymyssuhde-, tunnekeskeinen ja psykofyysinen

terapiakoulutus ovat olleet kiinnostukseni kohteina.

Kuulun sekä Suomen että Varsinais-Suomen perhe- ja pariterapiayhdistyksiin. Sydäntä lähellä ovat myös Lastensuojelujärjestöt, Muistiliitto, Mentalisaatioyhdistys ja Suomen Punainen Risti.

Olen kohta lähes 42v työskennellyt varhaiskasvatuksessa ja kaikki sen muodot ovat tulleet

tutuiksi. Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja perheet, perheiden muuttuvat tilanteet, erot, sairaudet ja elämänmuutokset työssäni pääosassa.

Koulutukset

Olen perhe- ja pariterapiassa Kelan palveluntuottajana ja yksilöterapiaa teen myös ns. yksityisesti. Kelasta perhe- ja pariterapiaa haetaan lääkärin B-lausunnolla vuodeksi kerrallaan.

 

Vastaanotot minulla Turussa Perhetalo Heidekenillä ja Marttilassa Terapiatalo Tempossa. Teen myös kotikäyntejä ja etätapaamisia videon välityksellä.

Mottoni on Vauvasta Vaariin. Onpa ongelma, pulma, murhe tai huoli minkä kokoinen tahansa useasti ulkopuolisen kanssa jakaminen, pohdinta auttaa löytämään väyliä eteenpäin ja elämään niiden ongelmien kanssa, joihin emme voi vaikuttaa.

 

Voimavarojen löytäminen hankalassakin tilanteessa on joskus vaikeaa ja silloin lyhytkin terapia- tai ohjausjakso voi auttaa.

bottom of page