top of page
IMG-20230701-WA0005.jpg

Minna Saari

Moi, olen Minna Saari ja asustelen Marttilassa kahden opiskeluikäisen pojan kanssa. Vapaa-aikaani vietän perheeni sekä kissan kanssa. Pidän kovasti matkustelusta ja touhuan mielelläni myös puutarhassa suunnitellen uusia kukkaistutuksia. Monipuolinen liikunta sekä musiikki ovat lähellä sydäntäni.

Terhi Elsilä

Heippa! Olen Terhi, alunperin Oulusta lähtöisin, sittemmin kaarinalaistunut kahden pienen tytön tyllerön äiti. Akkuja latailen juoksupoluilla, nautin luonnossa liikkumisesta, hyvästä ruoasta sekä arjen pienistä pirskahduksista! Olen tehnyt myös vapaaehtoistyötä Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:ssä tukihenkilönä sekä kokemusasiantuntijana. 

Terhi Elsilä.jpg
Kaisa Karvonen.jpg

Kaisa Karvonen

Toimin eri ikäisten asiakkaiden parissa intohimolla ja välittävällä otteella. Monipuoliset mielenkiinnonkohteet ja toimintaympäristöt yhdistyvät asiakastyöhöni tuoden luovuutta, ideoita ja erilaisia lähestymistapoja, tietysti yhdistettynä tutkittuun tietoon ja koulutusten tuomiin oppeihin.

Sofia Hieta

Toimintaterapiassa koen tärkeiksi näkökulmiksi asiakaslähtöisyyden sekä asiakkaan läheisten kanssa yhteistyössä toimimisen. Tärkeää on tuoda kuntoutus mahdollisimman paljon osaksi asiakkaan ja tämän läheisten arkea. Olen aina halunnut työskennellä lasten ja nuorten parissa. Lasten kanssa työskennellessä koen erittäin tärkeäksi leikin ja sen mahdollistamisen lapselle arjen eri ympäristöissä mahdollisimman monipuolisesti. 

Sofia Hieta.jpg
Terapeutti Birgit Paavola.jpg

Birgit Paavola

Olen Birgit Paavola, toimintaterapeutti, kuvittaja ja äiti. Tavallisen arjen kauneus, yhteys toiseen ihmiseen, luonto ja elämän ihmettely eivät lakkaa koskettamasta minua. Terapiatyössä keskeisin arvoni on luottamuksellinen terapiasuhde. Yhdessä oivaltamalla voidaan saavuttaa muutosta tunne-elämässä ja toimintakyvyssä. Haluan välittää turvaa ja inhimillisyyttä. On arvokasta mahdollistaa toimijuuden vahvistumista asiakkaassa ja auttaa matkalla kohti jatkuvuuden, toivon ja autonomian kokemuksia. 

Maret Kosola

Mottoni on Vauvasta Vaariin. Onpa ongelma, pulma, murhe tai huoli minkä kokoinen tahansa useasti ulkopuolisen kanssa jakaminen, pohdinta auttaa löytämään väyliä eteenpäin ja elämään niiden ongelmien kanssa, joihin emme voi vaikuttaa.

Maret Kosola.jpg
Tiina.jpg

Tiina Pohjolainen-Helminen

Olen Tiina, toimintaterapeutti ja kommunikaatio-opettaja Liedosta. Työssäni toimintaterapeuttina minulle on tärkeää asiakaslähtöisyys ja empaattinen sekä luottamuksellinen terapiasuhde. Pidän erityisen merkityksellisenä sitä, että toimintaterapia on näyttöön ja tutkittuun tietoon perustuvaa ja että se huomioi jokaisen yksilöllisen kokemuksen. Jokaisella on vapaus määritellä itse, millaista on omannäköinen, merkityksellinen arki. Kommunikaatio-opettajana minulla on usean vuoden kokemus tukiviittomien opettamisesta niin perheissä, päiväkodeissa, kouluissa kuin eri alojen ammattilaisille. 

bottom of page