top of page

Moi!

Olen Minna Saari.

Asun Marttilassa ja olen kahden opiskeluikäisen pojan ylpeä äiti. Vapaa-aikani kuluukin perheeni, seniorikissa Pepin sekä ystävieni kanssa. Pidän kovasti matkustelusta, mutta viihdyn hyvin myös kotona. Vietän paljon aikaani puutarhassa puuhaillen sekä lenkkeillen lähimetsissä. Monipuolinen liikunta ja musiikki ovat lähellä sydäntäni. Onkin ihanaa tehdä työtä, johon voi yhdistää omia mielenkiinnon kohteitaan. Tärkeintä terapiassa on kuitenkin avoin ja lämmin vuorovaikutus asiakkaan, perheen sekä lähiympäristön kanssa.

IMG-20230701-WA0005.jpg
IMG-20230701-WA0003.jpg

Minusta

Valmistuin vuonna 2012 Turun Ammattikorkeakoulusta toimintaterapeutiksi ja ala on vienyt minut mennessään. Kiinnostus ihmiseen ja hänen toimintaansa motivoi minua kouluttautumaan koko ajan lisää. Valmistuin neuropsykiatriseksi valmentajaksi v. 2014 ja toimintaterapian ohessa teen myös valmennustöitä. Asiakaskuntani koostuu pääosin lapsista sekä nuorista ja nautin työskentelystä heidän kanssaan. Yksikään päivä ei ole samanlainen. Minulle on tärkeää, että kohtaan jokaisen asiakkaan sekä hänen perheensä yksilöllisesti, kunnioittavasti ja ripauksella huumoria.

 

Suoritettuani lyhytterapeutin koulutuksen v. 2016, ymmärrykseni ajatusten ja tunteiden yhteydestä käyttäytymiseen lisääntyi entisestään. Läsnäolo tässä hetkessä ja ymmärrys kehon tuntemuksista luovat pohjaa hyvälle ololle. Minulle hyvää oloa tuo luonto ja käytän terapiassa mahdollisuuksien mukaan myös puutarhaterapeuttisia menetelmiä. Koen, että puutarhanhoidossa on paljon samaa kuin terapiatyössä. Sekä ihminen että kasvi tarvitsevat vahvat juuret, oikean ympäristön, paljon lämpöä, ravinteita ja rakkautta kasvaakseen vahvaksi, kauniiksi yksilöksi. Meistä jokainen ansaitsee tulla kohdatuksi omana itsenään tässä ja nyt.

Lue lisää koulutuksistani täältä!

Kelan sopimus toimintaterapiaan minulla on 1.1.2023 lähtien:
 

Alueella 6 (Kemiönsaari, Marttila, Sauvo, Paimio, Salo, Sauvo, Somero)

Alueella 7 (Aura, Loimaa, Oripää, Pöytyä)
Aluella 8 (Kaarina, Kustavi, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Raisio,
Rusko, Taivassalo, Turku)

Varhan sopimus minulla on 1.1.2021 lähtien

bottom of page