top of page

Moi!

Olen Tiina Pohjolainen-Helminen.

Yksilö, ympäristö ja toiminta – toimintaterapian ydin – ja niiden välinen vuorovaikutus tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen tilanteen tarkasteluun ja terapeuttisen toiminnan käyttämiseen niin, että se edistää asiakkaan hyvinvointia. Monialainen- ja ammatillinen yhteistyö on tärkeää, kuten myös ympäristöön vaikuttaminen, jotta se parhaalla mahdollisella tavalla tukisi asiakkaan toimintaan osallistumista. Toimintaterapeuttina haluan olla mukana kehittämässä niin omaa ammattitaitoani ja osaamistani kuin koko toimintaterapia-alaa. Erityisenä mielenkiinnonkohteenani ovat työhyvinvointiin ja työkykyyn liittyvät teemat sekä neurologinen kuntoutus. 

Tiina.jpg
Tiina Pohjolainen-Helminen

Minusta

Olen ikuinen opiskelija ja uudesta innostuja. Vapaa-aikaani vietän mielelläni perheen kanssa yhdessä puuhaillen. Nautin ruoanlaitosta, kirjoittamisesta, lukemisesta ja askartelusta, myös musiikki on minulle tärkeä voimavara. Parhaiten rentoudun lavatansseissa tai jääkiekko-ottelua joko kotisohvalla tai paikan päällä jäähallilla seuraten. Innostun uusien asioiden tutkimisesta, uuden oppimisesta ja kehittämisestä. Syvennän osaamistani ja tietämystäni työn ohella laajasti eri aihealueista, tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena on sosiaali- ja terveysalan johtaminen. 

Koulutukseltani olen myös viittomakielen- ja kirjoitustulkki ja syventävissä opinnoissa olen suuntautunut kommunikaatio-opetukseen. Opetuksissa minulle on tärkeää asiakaslähtöisyys: pyrin huomioimaan aina asiakkaan ja perheen yksilölliset tarpeet ja toiveet, moniammatillista yhteistyötä unohtamatta. 

 

 

 

Kelan sopimus toimintaterapiaan 1.1.2023 lähtien: 
 

Alueella 6 (Kemiönsaari, Marttila, Paimio, Salo, Sauvo, Somero) 
Alueella 8 (Kaarina, Kustavi, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Raisio, 
Rusko, Taivassalo, Turku) 

   

Ota yhteyttä: 

tiina.pohjolainen-helminen@terapiatalotempo.fi 

+358 45 177 2015 

 

Lisää koulutuksistani täällä! 

bottom of page