top of page

Moi!

Olen Birgit Paavola.

Olen Birgit Paavola, toimintaterapeutti, kuvittaja ja äiti. Tavallisen arjen kauneus, yhteys toiseen ihmiseen, luonto ja elämän ihmettely eivät lakkaa koskettamasta minua. Terapiatyössä keskeisin arvoni on luottamuksellinen terapiasuhde. Yhdessä oivaltamalla voidaan saavuttaa muutosta tunne-elämässä ja toimintakyvyssä. Haluan välittää turvaa ja inhimillisyyttä. On arvokasta mahdollistaa toimijuuden vahvistumista asiakkaassa ja auttaa matkalla kohti jatkuvuuden, toivon ja autonomian kokemuksia.

Birgit Paavola.jpg
Birgit Paavola.jpg

Minusta

Toimintaterapiassa lähellä sydäntäni on tunne-elämän ja itsesäätelyn haasteiden, sensorisen integraation pulmien sekä neuropsykiatrisen oireiston kanssa työskenteleminen. Hermosto, sen haavoittuvuus ja toisaalta kyky korjautua on loputon kiinnostuksen kohteeni. Minua puhuttelee se, miten arkinen toiminta voi olla korjaavaa, kun yksilö saa terapiassa tulla kanssasäädellyksi.

 

Työkokemukseni kuvittajana ja Turun Yliopiston tutkimustyöryhmissä lisäävät ymmärrystäni luovuuden, kehollisuuden ja luonnon mahdollisuuksista terapiatyössä. Minulle on tärkeää, että terapiatyö pohjautuu tutkittuun tietoon ja haluan jatkuvasti oppia lisää.

Ota yhteyttä:

birgit.paavola@terapiatalotempo.fi

+358447108409

Lue koulutuksistani täältä!

bottom of page