top of page

Moi!

Olen Sofia Hieta.

Asustelen Turussa yhdessä puolisoni sekä kahden berninpaimenkoiramme kanssa. Arjessa vauhtia pitävät siis koirakaksikkomme sekä harrastukset heidän kanssaan. Nautin ulkoilusta, läheisten kanssa vietetystä ajasta sekä omista pienistä projekteista erilaisten käsitöiden parissa. Terapiatyössä tärkeänä pidän asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa mahdollisimman tiiviin yhteistyön - luodaan luottamussuhdetta niin asiakkaan kuin hänen läheistensä kanssa. 

Sofia Hieta.jpg
koirat.jpg

Minusta

Toimintaterapiassa koen tärkeäksi tuoda kuntoutus mahdollisimman paljon osaksi asiakkaan ja tämän läheisten arkea, arjen eri osa-alueilla. Olen aina halunnut työskennellä lasten ja nuorten parissa. Lasten kanssa työskennellessä koen erittäin tärkeäksi leikin ja sen mahdollistamisen lapselle arjen eri ympäristöissä mahdollisimman monipuolisesti. Leikin kautta lapsen kanssa työskentely on lapsen lisäksi myös itselle mielekäs tapa työskennellä. Toimintaterapeuttina pyrin jatkuvasti haastamaan itseäni kehittäen omaa osaamistani sekä löytämään uusia toimintatapoja osaksi työskentelyäni. Työssäni minua kiinnostaa erityisesti psykiatriset ja neuropsykiatriset asiakkaat sekä heidän kuntoutus.  

 

Hyödynnän työssäni myös aika ajoittain koiriani. Koira-avusteinen työskentely on itsellä lähellä sydäntä ja suunnitteilla onkin lisäkouluttautua tällä saralla tulevaisuudessa. Tunnetyöskentely ja tunnetaitojen harjoittaminen on itselläni myös vahvana mielenkiinnonkohteena toimintaterapiassa.

Kelan sopimus toimintaterapiaan meillä on 1.1.2023 lähtien:
 

Alueella 6 (Kemiönsaari, Marttila, Sauvo, Paimio, Salo, Sauvo, Somero)
Aluella 8 (Kaarina, Kustavi, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Raisio,
Rusko, Taivassalo, Turku)

Tutustu koulutuksiini täältä!

Ota yhteyttä:

sofia.hieta@terapiatalotempo.fi

+358449766108

bottom of page