top of page

Moi!

Olen Terhi Elsilä.

Olen alunperin Oulusta lähtöisin, sittemmin kaarinalaistunut kahden pienen tytön tyllerön äiti. Vapaa- aikani kuluu perheeni kanssa touhutessa, sekä puutarhassa hääräämässä uusia projekteja kehitellen. Akkuja latailen juoksupoluilla, nautin luonnossa liikkumisesta, matkustelusta, hyvästä ruoasta sekä arjen pienistä pirskahduksista! Olen tehnyt myös vapaaehtoistyötä Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:ssä tukihenkilönä sekä kokemusasiantuntijana. 

Terhi Elsilä.jpg
Terhi.jpg

Minusta

Toimintaterapian saralla olen erityisesti kiinnostunut lasten neurologiasta sekä psyykkisesti ja neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Olen perehtynyt ARFID- syömishäiriöön (Avoidant Restrictive Food Intake Disorder), jolle ominaista on hyvin rajoittunut ja valikoiva syöminen. Lasten toimintaterapiassa lähellä sydäntäni on leikki ja pidän tärkeänä sen mahdollistamista jokaiselle lapselle. Perheiden kanssa yhdessä työskentely kohti tavoitteita sekä toimiva vuorovaikutus ja onnistumisen kokemusta tarjoaminen ovat minulle keskeisiä arvoja. Pidän tärkeänä ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoani seuraamalla alan tutkimusta, terapiamenetelmien kehitystä sekä osallistumalla täydennyskoulutuksiin. 

 

Toimintaterapiassa parasta on se, ettei varmasti yhdenkään toimintaterapeutin työ näytä tismalleen samalta! Tässä työssä pystyy yhdistämään omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnonkohteitaan näyttöön perustuvuudesta siltikään tinkimättä.

Kelan sopimus toimintaterapiaan meillä on 1.1.2023 lähtien:
 

Alueella 6 (Kemiönsaari, Marttila, Sauvo, Paimio, Salo, Sauvo, Somero)
Aluella 8 (Kaarina, Kustavi, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Raisio,
Rusko, Taivassalo, Turku)

Tutustu koulutuksiini tästä!

bottom of page