top of page

Moi!

Olen Kaisa Karvonen.

Toimin eri ikäisten asiakkaiden parissa intohimolla ja välittävällä otteella. Haluan terapiassa luoda turvallisen ympäristön harjoitella, oppia ja oivaltaa uutta. Monipuoliset mielenkiinnonkohteet ja toimintaympäristöt yhdistyvät asiakastyöhöni tuoden luovuutta, ideoita ja erilaisia lähestymistapoja, tietysti yhdistettynä tutkittuun tietoon ja koulutusten tuomiin oppeihin.

Kaisa Karvonen.jpg

Minusta

Olen marttilalaistunut toimintaterapeutti ja arkeani tasapainottavat kaksi koiraa ja puoliso. Vapaa-ajallani nautin kotona touhuamisesta niin keittiössä, käsitöiden kuin nikkaroinninkin parissa. Pidän myös luonnossa liikkumisesta, mökkeilystä ja puutarhatöistä. Terapiatyössä pidän tärkeänä läsnäoloa ja terapeuttisen suhteen rakentumista niin asiakkaan itsensä kuin hänen lähitoimijoidensa kanssa. 

 

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi 2018. Sittemmin olen työskennellyt järjestöpuolella Varsinais-Suomen muistiyhdistyksessä muistisairaiden ihmisten arjen turvallisuuden kehittämistyössä sekä Aivoliitossa ADHD-sopeutumisvalmennuskursseilla sekä AVH-kuntoutuskursseilla. Ammatinharjoittajana aloitin syksyllä 2021. Nautin työssäni erityisesti siitä, että voin kokeilla uusia menetelmiä ja keinoja edistää asiakkaan toimimista arjessa ja arjen ympäristöissä. Työskentelen monipuolisesti eri asiakasryhmien parissa, erityisinä mielenkiinnonkohteinani ovat eri ikäiset psykiatriset ja neuropsykiatriset asiakkaat sekä aikuisneurologia painottuen aivoverenkiertohäiriökuntoutukseen. Lisäkouluttaudun asiakaskunnasta nousevien tarpeiden ja mielenkiinnon mukaan aktiivisesti. 

 

Keskeisenä ajattelutapanani terapiassa on psykofyysinen viitekehys, jossa painottuu kehon ja mielen yhteyden vahvistaminen. Olennaista on kehon viestien tunnistaminen ja kuunteleminen sekä niiden yhteyden oivaltaminen niin mieleen kuin tunteisiinkin. Terapeuttisuus, kehollisuus sekä ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys tukevat työskentelyäni.

Kelan sopimus toimintaterapiaan meillä on 1.1.2023 lähtien:
 

Alueella 6 (Kemiönsaari, Marttila, Sauvo, Paimio, Salo, Sauvo, Somero)
Aluella 8 (Kaarina, Kustavi, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Parainen, Raisio,
Rusko, Taivassalo, Turku)

Tutustu koulutuksiini tästä!

Ota yhteyttä:

kaisa.karvonen@terapiatalotempo.fi

+358400802755

bottom of page